Váš velký den a svatební fotograf

Pavel Prokeš

Váš velký den a svatební fotograf

Svatební fotograf musí umět vyprávět příběhy. Ne slovy, ale obrazy. Svatební příběh je jedním z nejdůležitějších příběhů ve vašich životech. Bez nadsázky o něm můžu prohlásit, že je doslova neopakovatelný.

Část první: Předsvatební schůzka

Možná jste mě našli na internetu při zadání hesla svatební fotograf Praha nebo svatební fotograf Brno. Nebo mě doporučili někteří z mých spokojených klientů. Naše další setkání se odehraje na předsvatební schůzce. Tuto část nepodceňuji. Navzájem se poznáme a probereme organizaci vašeho svatebního dne.

Část druhá: Svatební přípravy a příjezd hostů

Příběh začíná mnohdy již brzy ráno. Nevěsta je ve svůj svatební den opečovávána jako princezna. Je nalíčena, učesána, oblečena do nádherných šatů. Ženich si váže kravatu a upravuje manžetové knoflíčky. Přicházejí svatební hosté. To vše jsou neopakovatelné momenty, které při listování svatebním albem vyvolávají dojaté úsměvy a krásné vzpomínky. Vzpomínky na poslední chvíle před tím, než jste si řekli sladké „ANO“.

Část třetí: Svatební obřad

Stěžejní část svatebního příběhu. Vy dva, obklopeni při důležitém životním kroku rodinou a nejbližšími přáteli. Svatební fotografie zachycující vás v momentě složení slibu lásky bývají těmi, které i po letech vhánějí do očí slzy dojetí.

Profesionální svatební fotograf pamatuje nejen na pár v hlavní roli, ale také na rodinu a přátele. Na nikoho nesmí zapomenout. I ta nejdrobnější tetička se musí objevit na společné fotografii.

Část čtvrtá: Svatební hostina

Tradiční součást každé svatby, u které ani svatební fotograf nesmí chybět. Přehrávám si příběhy všech těch rozbitých talířů a následného zametání štěstí, nevěst přenášených přes práh a prvních novomanželských polévek. Jaké asi budou vaše svatební tradice?

Část pátá: V hlavní roli nevěsta a ženich

V této chvíli se vydáme na jedno z romantických míst, která jsme společně zvolili na předsvatební schůzce. Tady vznikají ty nejkrásnější fotografie plné vzájemné lásky a něhy. Obrazy hovoří jasněji než pouhá slova. První novomanželské chvíle budete mít díky svatebním fotografiím na dosah ruky po celý další život.

Část šestá: Zábava

Lidé jsou uvolnění, baví se, tancují. Všude vládne úsměv a ve vzduchu je téměř hmatatelně cítit štěstí. To je kouzlo svateb. Snažím se jej zachytit na momentkách, které jsou často ještě mnohem hezčí než stylizované fotografie. Čiší z nich emoce. Po setmění získávají svatební fotografie ještě jinou atmosféru. Tajemnou a něžnou.

Část sedmá: Svatební album

Tato část probíhá už zcela v mé režii. Zatímco vy nerušeně trávíte líbánky, upravuji fotografie tak, aby byly krásné, jako byl i váš svatební den. Výstupem jsou fotografie v elektronické i v tištěné podobě. Tisknu jen na kvalitní fotografický papír. Vzpomínky na váš výjimečný den si zaslouží jen to nejlepší.

Líbí se Vám má práce? Napište mi Váš příběh.

Pavel Prokeš
Roudnická 450/16, 18200 Praha - Střížkov
IČO: 87877601
Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona Úřad městské části Praha 8

Fotím po celé ČR.