Svatební fotokniha: Až do konce života.

Pavel Prokeš

Svatební fotokniha: Až do konce života.

Jak si lépe zapamatovat svatební den a získat možnost prožívat ho znovu a znovu, než vytvořením svatební fotoknihy? Ne vždy musíme nechat knihu hned sázet někde v tiskárně a tisknout už s fotkami za obrovské peníze. Ručně vyrobená kniha s nalepenými fotkami má mnohdy ještě větší kouzlo – a hlavně si užijete její tvorbu!

Výběr fotografií s láskou a odpovědností

V rámci balíčků na půl dne a na celý den nabízím kolekci 50 kvalitních tištěných fotografií. Pečlivě je vybírám tak, aby zachycovaly ty nejkrásnější a nejromantičtější momenty vašeho dne. Tisknu je ve formátu 10x15 cm, což je ideální velikost pro vylepení do svatební fotoknihy plné emocí.

Dotek papíru: návrat kouzla do digitálního věku

Žijeme v digitální době, kdy máme všechny naše fotografie uloženy v mobilech, počítačích nebo někde na cloudu. Pocit fyzické fotografie v ruce je ale pořád nezaměnitelný. Představte si, že se budete moci dotýkat každé fotografie, prožívat okamžiky znovu a znovu, trávit večery u krbu se svou vlastní svatební fotoknihou.

Pro starší generace je toto kouzlo ještě výraznější – pamatujete na časy, kdy se fotografie ukládaly do alb a rodiny si je společně prohlížely? Udělejte radost babičkám a dědečkům a dejte jim možnost zavzpomínat po staru.

Vytváření příběhu skrze fotoknihu

Svatební fotokniha je jako kniha bez textu, ale plná obrazů, které samy vyprávějí příběh. Já sám vždy novomanželům doporučuji vytvořit fotoknihu tak, aby začínala profesionálními fotografiemi z mého výběru a pokračovala fotografiemi od hostů.

Ideální je fotoknihu nechat ve foto koutku, kde máte tiskárnu nebo třeba Instax. Hostům dejte instrukce vynechat prvních 25 nebo 50 stránek na fotky, které budou po svatbě, a za ně lepit to, co sami vyfotí a psát vzkazy. Tím vytvoříte krásnou kombinaci profi fotografií s organickými momentkami od hostů.

Líbí se Vám má práce? Napište mi Váš příběh.

Pavel Prokeš
Roudnická 450/16, 18200 Praha - Střížkov
IČO: 87877601
Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona Úřad městské části Praha 8

Fotím po celé České republice.